zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Prethodnik
Nasljednik

Pravilnik o klasifikaciji i kategorizaciji rezervi podzemnih voda i vođenju evidencije o njima

Pročišćeni tekst vrijedi od 09.08.1992.

34/1979, Narodne novine 48/1992

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Pravilnik o prikupljanju podataka, načinu evidentiranja i utvrđivanja rezervi mineralnih sirovina te o izradi bilance tih rezervi ( 48/92) na snazi od 9.8.1992. u članku 181. propisuje:

"Danom stupanja na snagu ovoga pravilnika prestaje važiti Pravilnik o klasifikaciji i kategorizaciji rezervi čvrstih mineralnih sirovina i vođenju evidencije o njima ("Službeni list SFRI" br. 53/79 i "Narodne novine" br. 53/91), Pravilnik o klasifikaciji i kategorizaciji rezervi nafte, kondenzata i prirodnih plinova te o vođenju evidencije o njima ("Službeni list SFRJ" br. 60/87 i "Narodne novine" br. 53/91), a odredbe Pravilnika o klasifikaciji i kategorizaciji rezervi podzemnih voda i vođenju evidencije o njima ("Službeni list SFRJ" br. 34/79 i "Narodne novine" br. 53/91) ne primjenjuju se na mineralne i geotermalne vode iz kojih se mogu pridobivati mineralne sirovine ili koristiti akumulirana toplina u energetske svrhe."

PREAMBULA

Pravilnik o klasifikaciji i kategorizaciji rezervi podzemnih voda i vođenju evidencije o njima ("Službeni list SFRJ", br. 34/79 )

SAVEZNI GEOLOŠKI ZAVOD

565

Na temelju člana 7. stava 2. Zakona o jedinstvenom načinu utvrđivanja, evidentiranja i prikupljanja podataka o rezervama mineralnih sirovina i podzemnih voda i o bilanci tih rezervi (»Službeni list SFRJ«, br. 53/77), nakon pribavljenog mišljenja nadležnih republičkih i pokrajinskih organa, direktor Saveznog geološkog zavoda propisuje

PRAVILNIK

O KLASIFIKACIJI I KATEGORIZACIJI REZERVI PODZEMNIH VODA I VOĐENJU EVIDENCIJE O NJIMA

I. OPĆE ODREDBE

Član 1.

Ovim se pravilnikom propisuju jedinstveni kriteriji za utvrđivanje rezervi podzemnih voda, uvjeti za razvrstavanje u kategorije i klase, metode preračunavanja, način evidentiranja i sadržaj elaborata o klasifikaciji, kategorizaciji i preračunavanju rezervi podzemnih voda.

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija