Izjava o korištenju WSPay-a

Novi informator d.o.o. (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.

WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Uvjeti plaćanja narudžbe

Sve stranice internetske trgovine Novog informatora d.o.o. na kojima se obavlja razmjena povjerljivih podataka zaštićene su sustavom WSpayTM te osiguravaju potpunu sigurnost transakcija.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Plaćanje možete obaviti:
  • općom uplatnicom – nakon zaprimljene narudžbe automatskom povratnom e-porukom primit ćete potvrdu o izvršenoj narudžbi, kao i podatke za uplatu. Uplatu narudžbe potrebno je provesti prije preuzimanja naručene robe,
  • debitnim karticama Maestro i Visa Electron,
  • kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard i Visa,
  • pouzećem – pošiljka dolazi na vašu kućnu adresu kurirskom službom Hrvatske pošte te je plaćate pri preuzimanju.

Narudžbe izvan Republike Hrvatske moguće je platiti jednokratno, isključivo navedenim kreditnim karticama.

Potvrda narudžbe

Kako biste dobili potvrdu o obavljenoj narudžbi u internetskoj trgovini Novog informatora d.o.o., molimo vas da tijekom prijave u internetsku trgovinu obavezno navedete vašu točnu e-adresu.

Isporuka narudžbe

Kako bismo vam omogućili najbolje uvjete isporuke, pri kupnji u internetskoj trgovini Novog informatora d.o.o. možete odabrati:
  • Isporuku na vašu adresu.Isporuku na vašu adresu obavlja kurirska služba Hrvatske pošte.
Dostava za sve narudžbe iznad 14 € je besplatna. Cijena dostave iznosi 3,00 € za iznos narudžbe do 14 €. Navedena cijena vrijedi za dostavu unutar Republike Hrvatske. Ako ste kupac izvan Republike Hrvatske, nakon narudžbe e-poštom dostavit ćemo informaciju o deviznoj cijeni i troškove prijevoza za vašu narudžbu.
  • Besplatno preuzimanje na adresi sjedišta Novog informatora d.o.o., Kneza Mislava 7/I, 10000 Zagreb.

Rok isporuke narudžbe

Rok isporuke je do 2 radna dana od datuma zaprimljene uplate narudžbe.

Naša jamstva prema vama

Jamstvo kvalitete i cijene proizvoda

Za sve proizvode iz internetske trgovine Novi informator d.o.o. jamči da su nabavljeni legitimnim kanalima i da polažemo pravo prodaje i distribucije preko internetske trgovine Novog informatora. Novi informator d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i cijena artikala bez prethodne najave.

Kupac je dužan pri preuzimanju proizvoda provjeriti moguća oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču. Ako kupac utvrdi moguća oštećenja, nije dužan zaprimiti pošiljku. Kupac je obvezan pri preuzimanju robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je kurirska služba ili djelatnik Novog informatora d.o.o. uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Jamstvo sigurnosti podataka

Jamčimo za sigurnost svih vaših podataka. Podatci su šifrirani i ne mogu se zloupotrijebiti.

Novi informator d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Novog informatora d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Jamstvo opoziva uplata i storniranja narudžbi

Uplate možete opozvati:
  • pozivom na broj +385 (0)1/4555-454 za pozive izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj
  • e-mailom info@informator.hr

Bez obzira na to jeste li opozvali uplatu pozivom na navedene brojeve telefona ili zahtjevom na e-mail adresu, molimo vas da opoziv uplate zatražite u roku 12 sati nakon narudžbe.

Nakon tog roka, nažalost, ne možemo opozvati uplate i stornirati narudžbu. Za uredno opozvane uplate i stornirane narudžbe kreditnom karticom, kreditna se kartica neće teretiti.

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)

Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS. Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS) nalazi se na slijedećoj poveznici:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Kontakt

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na e-adresu info@informator.hr

Kako biste odgovore na pitanja vezana za narudžbu dostavili u što kraćem roku, savjetujemo da pri upitu navedete i broj narudžbe.