zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Učitavam poveznice...

Detalji dokumenta

Donesen

05.07.2007.

Objavljen

11.07.2007.

Stupa na snagu

11.07.2007.

Poglavlja nisu pronađena.

Prethodnik
Nasljednik

Rješenje kojim se odobrava primjena I. izmjena i dopuna Uvjeta za obvezno osiguranje zračnog prijevoznika odnosno operatora zrakoplova od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama te putnicima

Pročišćeni tekst vrijedi od 11.07.2007.

Narodne novine 72/2007

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

PREAMBULA

Rješenje kojim se odobrava primjena I. izmjena i dopuna Uvjeta za obvezno osiguranje zračnog prijevoznika odnosno operatora zrakoplova od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama te putnicima (»Narodne novine«, br. 72/07)

HRVATSKA AGENCIJA ZA NADZOR FINANCIJSKIH USLUGA

2261

Na temelju odredbi članka 15. stavak 1. točka 4. alineja 3. i članka 8. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (»Narodne novine« broj 140/05) i članka 68. stavka 5. i 7. Zakona o obveznim osiguranjima u prometu (»Narodne novine« broj 151/05), Uprava Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga na zahtjev Hrvatskog ureda za osiguranje, Zagreb, Martićeva 73, za izdavanje odobrenja za primjenu I. izmjena i dopuna Uvjeta za obvezno osiguranje zračnog prijevoznika odnosno operatora zrakoplova od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama te putnicima, na sjednici održanoj 5. srpnja 2007. godine donijela je

RJEŠENJE

1. Odobrava se primjena I. izmjena i dopuna Uvjeta za obvezno osiguranje zračnog prijevoznika odnosno operatora zrakoplova od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama te putnicima.

2. I. izmjene i dopune Uvjeta za obvezno osiguranje zračnog prijevoznika odnosno operatora zrakoplova od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama te putnicima primjenjuju se od 10. kolovoza 2007. godine.

3. Izrjeka ovog rješenja objavit će se u »Narodnim novinama«.

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija