zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Prethodnik
Nasljednik

Pravilnik o načinu dezinfekcije prijevoznih sredstava kojima se prevoze pošiljke životinja, proizvodi životinjskog podrijetla i otpadna animalna tvar

Pročišćeni tekst vrijedi od 20.02.1992. do 17.12.2010.

Narodne novine 7/1992

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Pravilnik o uvjetima i načinu obavljanja dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u veterinarskoj djelatnosti (139/10 ) na snazi od 18.12.2010. u članku 43. propisuje:

"Danom stupanja na snagu ovog Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o uvjetima kojima moraju udovoljavati veterinarske stanice i druge pravne i fizičke osobe za obavljanje poslova dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (»Narodne novine«, broj 45/92), Pravilnik o načinu dezinfekcije prijevoznih sredstava kojima se prevoze pošiljke životinja, proizvodi životinjskog podrijetla i otpadna animalna tvar (»Narodne novine«, broj 7/92) te Obrazac br.: 2e pod nazivom »Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija« iz Pravilnika o obveznoj evidenciji i dokumentaciji te dostavljanju izvještaja o obavljanju veterinarske djelatnosti (»Narodne novine« broj 54/98)."

PREAMBULA

Pravilnik o načinu dezinfekcije prijevoznih sredstava kojima se prevoze pošiljke životinja, proizvodi životinjskog podrijetla i otpadna animalna tvar (»Narodne novine«, br. 7/92)

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE

129

Na temelju članka 41. stavka 3. Zakona o zdravstvenoj zaštlti životinja i veterinarskoj djelatnosti ("Narodne novine", br. 52/91). ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donosi

PRAVILNIK

o načinu dezinfekcije prijevoznih sredstava kojima se prevoze pošiljke životinja, proizvodi životinjskog podrijetla i otpadna animalna tvar

I. OPĆE ODREDBE

Članak 1.

Ovim se pravilnikom propisuje način čišćenja i dezinfekcije prijevoznih sredstava nakon istovara pošiljaka životinja, proizvoda životinjskog podrijetla i otpadne animalne tvari (u daljnjem tekstu: pošiljke).

Čišćenje i dezinfekcija prijevoznih sredstava može se narediti i prije utovara pošiljaka ako to zahtijevaju epizootiološki ili higijenski razlozi.

Čišćenje i dezinfekcija iz stavka 1. i 2. ovog članka obavlja se pod kontrolom nad...

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija