zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Učitavam poveznice...

Detalji dokumenta

Donesen

15.02.2016.

Objavljen

17.02.2016.

Stupa na snagu

18.02.2016.
Prethodnik
Nasljednik

Obvezatne upute broj FMLN I - o suradnji Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske i nadležnih izbornih povjerenstava u provedbi nadzora financiranja izborne promidžbe te pravima i obvezama sudionika provedbe nadzora financiranja izborne promidžbe na prijevremenim izborima za zamjenika župana Šibensko-kninske županije iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine te amjenika općinskog načelnika Općine Jagodnjak iz reda pripadnika hrvatskog naroda koji će se održati 20. ožujka 2016.

Pročišćeni tekst vrijedi od 18.02.2016.

Narodne novine 15/2016

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

PREAMBULA

Obvezatne upute broj FMLN I - o suradnji Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske i nadležnih izbornih povjerenstava u provedbi nadzora financiranja izborne promidžbe te pravima i obvezama sudionika provedbe nadzora financiranja izborne promidžbe na prijevremenim izborima za zamjenika župana Šibensko-kninske županije iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine te amjenika općinskog načelnika Općine Jagodnjak iz reda pripadnika hrvatskog naroda koji će se održati 20. žujka 2016. (»Narodne novine«, br. 15/16)

DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE

406

Na osnovi članka 27. stavaka 2. i 8. Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe (»Narodne novine«, broj 24/11, 61/11, 27/13 i 48/13 – pročišćeni tekst i 2/14 Odluka USRH, broj U-I-2986/2013, u daljnjem tekstu: Zakon o financiranju), Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske donijelo je

OBVEZATNE UPUTE BROJ FMLN I

O SURADNJI DRŽAVNOG IZBORNOG POVJERENSTVA REPUBLIKE HRVATSKE I NADLEŽNIH IZBORNIH POVJERENSTAVA U PROVEDBI NADZORA FINANCIRANJA IZBORNE PROMIDŽBE TE PRAVIMA I OBVEZAMA SUDIONIKA PROVEDBE NADZORA FINANCIRANJA IZBORNE PROMIDŽBE NA PRIJEVREMENIM IZBORIMA ZA ZAMJENIKA ŽUPANA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE IZ REDA PRIPADNIKA SRPSKE NACIONALNE MANJINE TE ZAMJENIKA OPĆINSKOG NAČELNIKA OPĆINE JAGODNJAK IZ REDA PRIPADNIKA HRVATSKOG NARODA KOJI ĆE SE ODRŽATI 20. OŽUJKA 2016.

I. NADZOR FINANCIRANJA IZBORNE PROMIDŽBE

Nadzor financiranja izborne promidžbe na prijevremenim izborima za zamjenika župana Šibensko-kninske županije iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine te zamjenika općinskog načelnika Općine Jagodnjak iz reda pripadnika hrvatskog naroda provode:

– Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Državno izborno povjerenstvo),

– Županijsko izborno povjerenstvo Šibensko-kninske županije i

– Općinsko izborno povjerenstvo Općine Jagodnjak (u daljnjem...

II. OBVEZE ŽUPANIJSKOG I OPĆINSKOG IZBORNOG POVJERENSTVA

Nadležna povjerenstva s Državnim izbornim povjerenstvom kontaktiraju:

– telefonskim putem (01/4569-711),

– elektroničkom poštom (dip@izbori.hr) ili

– poštom (Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske, Zagreb, Visoka 15).

Povjerenstva su dužna odrediti najmanje jednu osobu (člana izbornog povjerenstva) kao kontakt osobu za nadzor financiranja izborne promidžbe.

U provedbi nadzora financiranja izborne promidžbe, nadležna povjerenstva:

• izborni...

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija