Podzakonski propisi
Detalji dokumenta
Stupa na snagu
Donesen
Prestaje važiti
Objavljen
2. PRETEŽITO VLASTITA PROIZVODNJA OPG-a
3.1. UREĐENJE OBJEKTA, SIGURNOST GOSTA
3.2. HORIZONTALNE I VERTIKALNE KOMUNIKACIJE, VISINE PROSTORIJA
3.4. USLUGE SMJEŠTAJA U TRADICIJSKIM OBJEKTIMA
3.6. PRIPREMA I USLUŽIVANJE JELA, PIĆA I NAPITAKA
3.6.1. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo
3.7. MINIMALNI UVJETI ZA SOBU, APARTMAN I RURALNU KUĆU ZA ODMOR
3.7.1. Sastav i površina objekta – modul
3.8. MINIMALNI UVJETI ZA KAMP, KAMP ODMORIŠTE I OBJEKT ZA ROBINZONSKI SMJEŠTAJ
3.8.1. Vrste i kapacitet smještajnih jedinica
3.8.2. Zajedničke prostorije za osobnu higijenu gostiju
4. VRSTE OBJEKATA I UVJETI ZA VRSTE
4.1. VRSTA VINOTOČJE/KUŠAONICA
4.5. VRSTA RURALNA KUĆA ZA ODMOR
4.8. VRSTA OBJEKT ZA ROBINZONSKI SMJEŠTAJ
5. KATEGORIJE OBJEKATA I UVJETI ZA KATEGORIJE
7.1. ZAHTJEV ZA ISHOĐENJE RJEŠENJA O ODOBRENJU ZA PRUŽANJE UGOSTITELJSKIH USLUGA NA OPG-u
, 69/17
, 120/19
)
MINISTARSTVO TURIZMA
1408
Na temelju odredbi članka 39.
stavka 8. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (»Narodne novine«, broj 85/2015), ministar nadležan za turizam, donosi
PRAVILNIK
O RAZVRSTAVANJU I KATEGORIZACIJI OBJEKATA U KOJIMA SE PRUŽAJU UGOSTITELJSKE USLUGE NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU
1. OPĆE ODREDBE
Članak 1.
Ovim Pravilnikom propisuju se minimalni uvjeti za vrste objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, kategorije, uvjeti za kategorije, oznake za kategorije, oznake kvalitete, način označavanja kategorija, sastav povjerenstva koje provodi očevid u objektu, što se smatra pretežito vlastitom proizvodnjom, a što hranom, pićima i napicima uobičajenim za kraj u kojem se obiteljsko poljoprivredno gospodar...
Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.
Prijava
Zaboravljena zaporka?
Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.