zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Učitavam poveznice...

Detalji dokumenta

Stupa na snagu

30.10.1991.

Donesen

30.10.1991.

Objavljen

04.11.1991.

Prestaje važiti

21.04.1992.
Prethodnik
Nasljednik

Uredba o informativnoj djelatnosti za vrijeme ratnoga stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske

Pročišćeni tekst vrijedi od 30.10.1991. do 20.04.1992.

Narodne novine 57/1991

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Uredba o stavljanju izvan snage uredaba iz oblasti društvenih djelatnosti za vrijeme ratnog stanja ili neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske (23/92 ) na snazi od 21.4.1992. u članku 1. propisuje:

"Ovom se uredbom stavljaju izvan snage uredbe iz oblasti društvenih djelatnosti za vrijeme ratnog stanja ili neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske, i to:

1. Uredba o organizaciji znanstveno-istraživačke djelatnosti u slučaju ratnog stanja ili neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske ("Narodne novine", broj 55/91). 2. Uredba o informativnoj djelatnosti za vrijeme ratnog stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske ("Narodne novine", broj 57/91 ). 3. Uredba o djelatnosti odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture i športa za vrijeme ratnog stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske, i to članci 1. - 3. i 5. - 21., dok članak 4. Uredbe ostaje na snazi u svrhu izvršavanja posebnih zadaća kojima je cilj zaštita kulturnih dobara."

PREAMBULA

Uredba o informativnoj djelatnosti za vrijeme ratnoga stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske (»Narodne novine«, br. 57/91)

PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE

1553

Na temelju odredbe članka 101. stavka 1. Ustava Republike Hrvatske, na prijedlog Vlade Republike Hrvatske donosim

UREDBU

o informativnoj djelatnosti za vrijeme ratnoga stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske

I. OPĆE ODREDBE

Članak 1.

Ovom uredbom utvrđuju se ustrojstvo i ovlasti državnoga tijela za informiranje, te pravila postupanja izvora informacija i sredstava priopćavanja za vrijeme ratnoga stanja ili u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti Republike Hrvatske.

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija