zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Prethodnik
Nasljednik

Pravilnik o sadržaju i obliku iskaznice i značke poštanskog inspektora, te o sadržaju i načinu vođenja očevidnika o obavljenom inspektorskom nadzoru poštanskog inspektora

Pročišćeni tekst vrijedi od 31.08.2004. do 12.10.2005.

Narodne novine 116/2004

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Pravilnik o sadržaju i obliku iskaznice i značke poštanskog inspektora i nadzornika Vijeća, te o sadržaju i načinu vođenja očevidnika o obavljenom inspekcijskom nadzoru poštanskog inspektora (117/05) na snazi od 13.10.2005. u članku 17. propisuje:

"(1) Stupanjem na snagu ovog Pravilnika prestaje vrijediti Pravilnik o sadržaju i obliku iskaznice i značke poštanskog inspektora, te o sadržaju i načinu vođenja očevidnika o obavljenom nadzoru poštanskog inspektora (»Narodne novine«, br. 116/04.).

(2) Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«."

PREAMBULA

Pravilnik o sadržaju i obliku iskaznice i značke poštanskog inspektora, te o sadržaju i načinu vođenja očevidnika o obavljenom inspektorskom nadzoru poštanskog inspektora (»Narodne novine«, br. 116/04)

MINISTARSTVO MORA, TURIZMA, PROMETA I RAZVITKA

2194

Na temelju članka 57. stavka (4) Zakona o pošti (»Narodne novine«, br. 172/03. i 14/04.) ministar mora, turizma, prometa i razvitka, donosi

PRAVILNIK

O SADRŽAJU I OBLIKU ISKAZNICE I ZNAČKE POŠTANSKOG INSPEKTORA, TE O SADRŽAJU I NAČINU VOĐENJA OČEVIDNIKA O OBAVLJENOM INSPEKCIJSKOM NADZORU POŠTANSKOG INSPEKTORA

SADRŽAJ PRAVILNIKA

Članak 1.

(1) Ovim Pravilnikom propisuje se sadržaj i oblik iskaznice i značke koju nosi poštanski inspektor, postupci u slučaju vraćanja i privremenog oduzimanja, gubitka ili nestanka iskaznice i značke, zamjene iskaznice, te vođenja popisa izdanih iskaznica i značaka.

(2) Ovim se Pravilnikom propisuje sadržaj i način na koji poštanski inspektor vodi očevidnik o obavljenom inspekcijskom nadzoru.

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija