zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Prethodnik
Nasljednik

Pravilnik o pomorskim knjižicama i odobrenjima za ukrcavanje, te postupcima i načinu prijave i odjave pomoraca na obvezno mirovinsko i obvezno zdravstveno osiguranje (2008)

Pročišćeni tekst vrijedi od 15.01.2008. do 14.05.2013.

Narodne novine 3/2008

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Pravilnik o pomorskim knjižicama i odobrenjima za ukrcavanje, te postupcima i načinu prijave i odjave pomoraca na obvezno mirovinsko i obvezno zdravstveno osiguranje (54/13) na snazi od 15.5.2013. u članku 43. propisuje:

”Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o pomorskim knjižicama i odobrenjima za ukrcavanje, te postupcima i načinu prijave i odjave pomoraca na obvezno mirovinsko i obvezno zdravstveno osiguranje (»Narodne novine« br. 3/08).”

PREAMBULA

Pravilnik o pomorskim knjižicama i odobrenjima za ukrcavanje, te postupcima i načinu prijave i odjave pomoraca na obvezno mirovinsko i obvezno zdravstveno osiguranje (»Narodne novine«, br. 3/08)

MINISTARSTVO MORA, TURIZMA, PROMETA I RAZVITKA

64

Na temelju članka 1021. stavak 1. alineja jedanaesta, Pomorskog zakonika (»Narodne novine« broj 181/2004 i 76/2007) i članka 34. Zakona o izmjenama i dopunama Pomorskog zakonika (»Narodne novine« broj 76/2007), ministar mora, turizma, prometa i razvitka, donosi

PRAVILNIK

O POMORSKIM KNJIŽICAMA I ODOBRENJIMA ZA UKRCAVANJE, TE POSTUPCIMA I NAČINU PRIJAVE I ODJAVE POMORACA NA OBVEZNO MIROVINSKO I OBVEZNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Članak 1.

(1) Ovim Pravilnikom propisuju se uvjeti za stjecanja pomorske knjižice, odnosno odobrenja za ukrcavanje, podaci koji se upisuju u pomorsku knjižicu odnosno odobrenje za ukrcavanje, nadležnost za upisivanje i ovjeru podataka kao i za izdavanje pomorske knjižice, odnosno odobrenja za ukrcavanje.
(2) Ovim Pravilnikom utvrđuju se i postupci lučkih kapetanija, te način prijave i odjave na obvezno mirovinsko i obvezno zdravstveno osiguranje članova...

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija