zbirni podaci i poveznice
poglavlja
članci
napomene
Prethodnik
Nasljednik

Pravilnik o sadržaju obvezne evidencije i izvješća, načina prikupljanja, obrade i pohrane statističkih podataka iz područja primjene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (2011)

Pročišćeni tekst vrijedi od 22.09.2011. do 04.04.2018.

Narodne novine 105/2011

Prikaz pročišćenog teksta na dan:

Pravilnik o načinu prikupljanja, obrade i dostave statističkih podataka i izvješća iz područja primjene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (31/18) na snazi od 5.4.2018. u članku 11. propisuje:

”Stupanjem na snagu ovog Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o sadržaju obvezne evidencije i izvješća, načinu prikupljanja, obrade i pohrane statističkih podataka iz područja primjene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (»Narodne novine«, br. 105/11.).”

PREAMBULA

Pravilnik o sadržaju obvezne evidencije i izvješća, načina prikupljanja, obrade i pohrane statističkih podataka iz područja primjene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (»Narodne novine«, br. 105/11)

MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI

2120

Na temelju članka 24. stavka 3. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (»Narodne novine«, broj 137/09, 60/10), ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti donosi

PRAVILNIK

O SADRŽAJU OBVEZNE EVIDENCIJE I IZVJEŠĆA, NAČINU PRIKUPLJANJA, OBRADE I POHRANE STATISTIČKIH PODATAKA IZ PODRUČJA PRIMJENE ZAKONA O ZAŠTITI OD NASILJA U OBITELJI

I. OPĆE ODREDBE

Članak 1.

Ovim Pravilnikom propisuje se sadržaj obvezne evidencije i izvješća, način prikupljanja, obrada i pohrana statističkih podataka iz područja primjene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji (u daljnjem tekstu: Zakon).

Riječi i pojmovni sklopovi koji imaju rodno značenje bez obzira jesu li u Pravilniku korišteni u muškom ili ženskom rodu odnose se jednako na muški i ženski rod.

Za pristup do sadržaja morate biti korisnik portala www.informator.hr.
Sadržajima se pristupa ovisno o Vašem paketu.

Prijava

Zaboravljena zaporka?

Nemate korisničke podatke? Besplatno se registrirajte i testno pristupajte sadržajima 7 dana.
Kao besplatan korisnik ostvarujete pristup do 20 dokumenata.

Registracija