Informator broj 6421 od 06. 06. 2016.

U novom broju

Uvodnik

Preporodna dvorana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, 24. svibnja 2016.

Svečanost dodjele priznanja Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić za doprinos pravnoj struci i vladavini prava u Republici Hrvatskoj, u 2015.
Dodijeljena nagrada Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić, dr. sc. Ivi Grbinu za iznimna postignuća u pravnoj struci i osobit doprinos vladavini prava, članu nakladničkog savjeta Novog informatora
U Zagrebu je u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 24. svibnja 2016., održana svečanost dodjele priznanja Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić za doprinos pravnoj struci i vladavini prava u Republici Hrvatskoj u 2015. Priznanja Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić, velikog promicatelja načela vladavine prava, pripala su sljedećim uglednicima i institucijama:
Priznanje za pravni članak dodijeljeno je profesoru emeritusu Marcu Gjidari - Priznanje za uređivački rad u području prava mr. sc. Miljenku Giuniu
Priznanje za organizaciju pravnog skupa Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci
Nagrada dr. sc. Jadranko Crnić, za iznimna postignuća u pravnoj struci i osobit doprinos vladavini prava, dodijeljena je dr. sc. Ivi Grbinu.
Svečanosti su nazočili brojni uglednici i dužnosnici iz sudbene, zakonodavne i izvršne vlasti Republike Hrvatske, a osobito iz pravnih krugova i svih onih koji se bave i promiču pravnu struku i vladavinu prava. Svečanost su vodili predsjednik Zakladne uprave dr. sc. Zoran Pičuljan i mr. sc. Sanja Nola, tajnica Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić.

Sentence

Vi pitate - mi odgovaramo